Wie zijn wij

Dag Bezoeker!

Welkom in Ooglée

Wij zijn Chiron en Marieke, uitbaters van een vakantiehuisje te Hooglede. Of Ooglée zoals we het hier op z’n West-Vlaams zeggen. De inspiratie voor de naam van ons vakantiehuis hoef je dus niet ver te zoeken.

Wij zijn 2 ambitieuze mensen die niet stilzitten. We combineren dit nieuwe avontuur sinds 2021 met onze job in de sport-en gezondheidssector en zijn daarnaast ook fulltime papa en mama van Cis en Ede.

Een druk leven dat op tijd en stond vraagt om wat ontspanning! Dan houden we ons graag eens sportief bezig en trekken we er maar al te graag eens op uit om in binnen- en buitenland leuke plekjes te ontdekken. Natuur en recreatiemogelijkheden staan dan met stip bovenaan ons verlanglijstje. Dit zijn ook de troeven van Ooglée die ons aan het denken hebben gezet om hier een stukje paradijs te creëren voor gelijkgezinden!

Vakantiehuis Ooglée bevind zich op 600m van de markt en kerk van Hooglede, een kleine maar fijne Westhoek-gemeente net naast centrumstad Roeselare.

Ons vakantieverblijf is omgeven door landbouwvelden en we beschikken in onze tuin van 1500 vierkante meter over een eigen speelbos!

Mede door de ervaring met onze eigen kinderen met hun tonnen energie vinden wij het dan ook belangrijk dat er voldoende ruimte en speelgelenheid is zodat kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven terwijl (groot)ouders kunnen genieten van rust, natuur en het gezelschap.

Daarnaast hoef je absoluut niet ver te lopen voor:

– een lekker restaurant en gezellige terrasje te vinden (rond de kerktoren)

– culturele uitstapjes te plannen (Duits militair kerkhof, Koersmuseum, Ijzertoren, …)

– een ontspannend shoppingsnammiddagje te beleven: (Roeselare op 5 minuutjes met de wagen)

– de Belgische kust te bezoeken (40 minuten)

– …

Sportievelingen kunnen de mooiste fietsroutes starten aan het vakantiehuis en er zijn ook tal van wandelmogelijkheden langs trage wegen met prachtige verzichten.

Indien je dit wenst, kunnen we zelfs een gids regelen die jullie onze prachtige gemeenteplekjes kan laten zien.

Omdat we ons in het hartje van West-Vlaanderen bevinden, is het ook de ideale uitvalsbasis om uitstapjes te maken naar het levendige Kortijk, het oude Brugge, het historische Ieper, Diksmuide, Veurne en ook de badsteden zijn vlot bereikbaar.

Wij staan met veel plezier voor jullie klaar en zorgen voor een aangenaam verblijf in een nette woning met alle nodige comfort, uitstekende bedden, zachte handdoeken en flexibele aankomst-en vertrekuren.

Neem zeker eens een kijkje op de website en aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u vragen hebt!

Vriendelijke groetjes

Chiron en Marieke

0474/51-30-33

info@ooglee.be

www.ooglee.be